Suomeksi

Global South Media Action on Helsingissä sijaitseva media- ja koulutusalan aloite. GSMA toimii kansainvälisen kehityksen alalla ja tuottaa tuotteita ja palveluita liittyen maailmanlaajuisiin kehitysasioihin. Vuonna 2018 GSMA:n toiminnot sisältävät pääasiassa median tuotantoa, verkkokoulutusta, kehitystutkimusta ja kehitysasian puolesta puhumista.

Kehityksen raportointi: GSMA pyrkii uudelleenmäärittelemään tavan, jolla kansainvälisistä kehitysasioista raportoidaan. Lehdessämme Global South Development Magazinessa raportoimme maailmanlaajuisen kehityksen unohdettuja tarinoita ja keskitymme antamaan äänen niille, joita ei muuten kuulla.

Verkkokoulutus: Verkkokoulutusalustamme UniDevv on yksi parhaista mahdollisuuksista oppia yhteiskuntatieteitä verkossa. Asiantuntijoiden suunnittelemat kurssit erilaisista kansainvälisistä kehitysasioista tekevät UniDevvista paikan, josta on helppo aloittaa matka kohti ympäröivän maailman ymmärtämistä.

Kehitystutkimus: Ajankohtaisia maailmanlaajuisia haasteita, kuten nälänhätää, köyhyyttä ja ilmastonmuutosta, vastaan taistelu on välttämätöntä. Tavoitteenamme on toteuttaa ja levittää kehitykseen liittyvää kärkitutkimusta, joka auttaa poliitikkoja tekemään informoituja päätöksiä.

Puolustaminen ja solidaarisuus: Uskomme oikeudenmukaiseen ja reilumpaan maailmaan, ja puolustamme sorrettujen ja syrjäytyneiden ihmisten oikeuksia planeetallamme. Toimintamme kautta edistämme ihmisoikeuksia, aktiivista kansalaisuutta ja kansalaisjournalismia.

Lisää tietoja saat verkkosivultamme osoitteessa www.media-action.org

Opiskele kehitystutkimusta, kansainvälisiä suhteita ja median- ja rauhantutkimusta verkossa

Vuodesta 2018 alkaen UniDevv Online Education tarjoaa asiantuntijoiden laatimia kursseja useista eri aiheista mukaan lukien kehitysjournalismi, tutkiva journalismi, kansainväliset suhteet, kehitystutkimus, tutkimusmenetelmät sekä rauhan- ja konfliktintutkimus. UniDevv on paras paikka aloittaa maailman ymmärtäminen.

Edelläkävijähanke kehitysraportoinnissa

GSMA:n julkaisema Global South Development Magazine on verkkolehti, joka kattaa suuren määrän kehitysaiheita liittyen ensi sijassa kehittyviin maihin. Käy tutustumassa osoitteessa http://www.gsdmagazine.org